VISSZA A KEZDŐLAPRA

Általános étlap: 

 https://www.hungast.hu/etlapok 

Diétás étkezés étlapjai: 

https://www.hungast.hu/oldalak/45

OVIT KEZDŐK ÉTKEZÉSÉVEL KAPCSOLATOS TEENDŐK

Tisztelt Szülő!

Tájékoztatjuk, hogy Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzata az iskolai gyermekétkeztetés nyilvántartására, megrendelésére, lemondására és számlázására a https://www.bp2.imenza.hu internetes oldalon elérhető iMenza online rendszert biztosítja.

Kérjük, hogy a www.bp2.imenza.hu/bejelentkezes oldalon az „ÚJ ÉTKEZŐK JELENTKEZÉSE AZ ÉTKEZTETÉSI RENDSZERBE” adatlapot szíveskedjenek kitölteni.

A beiratkozási felületen található „Hozzájáruló nyilatkozat”-ot szíveskedjenek kitölteni, aláírni, és annak elektronikus (beszkennelt vagy lefotózott) példányát elektronikus levélben részünkre eljuttatni.

Kérjük, hogy a kitöltött hozzájáruló nyilatkozat eredeti aláírással ellátott példányát a névjegyben szereplő Irodánk címére szíveskedjen személyesen behozni vagy postán feladni.

Kedvezményre való jogosultság igénybevétele esetén a 6. sz. mellékletet a megfelelő igazolásokkal, határozatokkal (rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül; tartósan beteg, vagy fogyatékos; családjában három, vagy több gyermeket nevelnek; szülői nyilatkozattal igénybe vett kedvezmény; nevelésbe vett) szíveskedjen az adatlap kitöltésével egyidejűleg az óvoda titkárságára eljuttatni. (E-mail formájában is eljuttathatja az óvoda titkárságára, de az eredeti példányokat legkésőbb az ovi első napján le kell adni.)

Diétás étkezéshez kapcsolódó tudnivalók (nem feltétlenül kapcsolódik a tartós betegség kedvezményhez)

Diétás étrend igényléséhez feltétlenül szükséges a jogszabályban nevesített szakorvos igazolása (gasztroenterológiai, diabetológiai ,endokrinológia vagy allergológiai szakvélemény). Házi gyermekorvosi igazolás nem elegendő! Az igazolást /diéta javaslat/ kérünk csatolni és e-mailben eljuttatni a koveskuti.anna@vf2.hu-ra. Esetleges kérdéseik esetén készséggel állnak rendelkezésükre az alábbi telefonszámainkon.

Együttműködésüket megköszönve, a gyermekeknek tartalmas nyári szünetet, és mindenkinek jó egészséget és szerencsés óvodakezdést kívánunk:

A hozzájáruló nyilatkozat és a 6. sz mellékletet innen is letölthető és kinyomtatható:

https://www.bp2.imenza.hu/downloads/12/Hozzajarulo_nyilatkozat_nyomtatvany.doc

https://www.bp2.imenza.hu/downloads/12/6sz_melleklet.pdf

Köveskuti Anna

étkeztetési asszisztens                                                                        

mobil: 36/20/279-9394

email: koveskuti.anna@vf2.hu

 

II. Kerületi Városfejlesztő Zrt. - Étkeztetési Csoport

1025 Budapest, Felső Zöldmáli út 128-130.

06-1-491-0580

E-mail: etkeztetes@vf2.hu